Hai sa emigram ca frați, toți sîntem puțin frustrați

După unele statistici, în jur de patru milioane de români sînt în prezent plecați din țară ca să își facă un rost prin alte zări. Nu știu dacă e cineva care să fie îngrijorat de statisticile astea, din contră, cred că toți simțim un fel de bucurie ascunsă la gîndul că atîția români sînt plecați din țară. Chiar și Băsescu, președintele nostru iubit care e urît de foarte mulți români, ne-a sfătuit să plecăm de aici dacă nu ne convine. Poate îndemnul ăsta sună urît venind din gura unui președinte, dar fără să-și dea seama, Băsescu a rostit singura soluție pentru problemele României. Singura soluție, după mine, și se pare că Băsescu e de acord cu mine, dacă judecăm după sfatul dat de el, e ca România să se dizolve în restul lumii. Tot ce e mioritic și mitocănesc, împreună cu celelalte calități ale românității, vor disprea fără urmă în supa istorica a umanității, iar indivizii vor supraviețui fericiți pe unde vor avea norocul.

Reclame

8 gânduri despre „Hai sa emigram ca frați, toți sîntem puțin frustrați

    1. Da, buna asta! 🙂 Dar nu ar fi frumos sa plece toata lumea si sa ramina Basescu singur pe aici, traind bine pina la adinci batrineti? 😀 In orice caz, nu mi se pare intelept sa renuntam la o solutie foarte buna, doar pentru ca s-a nimerit sa o verbalizeze Basescu :))

  1. Ultima propozitie suna ca o proorocie. Poate chiar o sa se intample.Am putea sa inchieriem tara asta altora,am lua un ban cinstit.Vom veni in concediu in Romania ca intr-o destinatie exotica, minunandu-ne de ce au putut sa faca altii cin ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s