Robo-love

Din inepuizabilul Futurama :

Bender (pentru cine nu știe încă, un robot specilizat pe îndoit chestii, de unde și numele) e într-o croazieră pe un Titanic spațial, dar care, ghicim de la început, sfîrșește la fel ca cel oceanic. Aici el întîlnește o contesă de care se îndrăgostește subit iar dragostea lui e, așa cum ar trebui să fie mereu, împărtășită. Dar Bender e un robot sărac, deloc potrivit pentru o robo-contesă, așa că o minte pe aceasta că e și el tot un robot cu ulei albastru. Neavînd cu ce să plătească băuturile de la bar, Bender e bătut și umilit în fața contesei, situație în care e nevoit să își recunoască condiția socială.

Robo-contesa: Don’t worry Bender, I love you for your artificial intelligence and your sincerity simulator!

Cred că puține replici spuse vreodată în vreun serial, animat sau nu, sau chiar lung metraj, reușesc să creeze umor la eficient ca aceasta. Și asta nu e tot, pentru că ce era mai bun a fost păstrat pentru la sfîrșit, cînd Titanicul sfîrșește într-o gaură neagră. Contesa stă agățată de Bender, iar acesta stă agățat  de un escape-pod. Dar motoarele acestuia, în care se afla restul echipajului din Futurama, sînt prea slabe ca să învingă forța găurii negre, căci cei doi roboți sînt grei. Contesa își dă seama de asta și îl roagă pe Bender să îi dea drumul în gaura neagră. Dar Bender nu vrea să îi dea drumul. Nu pot să trăiesc fără tine, spune el.

Robo-contesa răspunde: You have to let me go. You will suffer for a while, but eventually you will find someone else to share your love with. After all, it’s shareware.

Dacă ar fi doar aceste două replici, și Futurama tot ar fi cel mai tare serial animat făcut vreodată. But there s much more where that came from.

PS: Toată lumea și-a dat seama că am scris în engleză doar pentru că în traducere s-ar fi pierdut toate poantele.

6 răspunsuri la „Robo-love”

  1. „sincerity simulator” sounds hilarious, gives me chills

    1. La fel de bine suna „i love you for your artificial intellgence”:)

  2. si acum, cine ti-a recomandat INSISTENT Futurama?

    1. Domnia voastra, moncher, domnia voastra 🙂

  3. Cei mai bine folositi 15.5 Gb din hardul meu… Futurama the series + Futurama the movies

    1. Eu vreau sa-mi iau un hard extern, ca sa nu mai simt asa de mult greutatea celor 15 gb 😀

Lasă un comentariu